25.03.2009

double-v*

Geçen senenin sonlarında yeni tasarımlarının prototiplerini Basel'deki V-Gallery'de tanıtan Zmik firmasının en beğendiğim mobilyası bu sanırım. Sanırım diyorum çünkü eğer linke bakarsanız farklı işlevlerde birçok başarılı tasarımları olduğunu göreceksiniz. İlla birini seçmem gerekirse Double-V. Neden illa birini seçmem gerekiyor bunu da kendime sormam gerekiyor herhalde. Modern ve yalın strüktürü ile beni cezbetti diyebilirim.

casio g-shock databank

Onlu yaşlarımın başındayken bu lafı okadar dilime dolamış, saatini de koluma takmıştım ki şimdi yeniden moda olduğunu görünce hey gidi günler diyorum. Yok efendim 50 tane telefon numarasını saate kaydediyor diye havalara uçar, saçma bir şekilde sürekli aletin bir yerlerine basardım. Küçük şeylerden mutlu olmak diye ben buna derim.

sert düşüşün mendili


Bütün dünya ekonomik krizin pençesinde kendini kaybetmiş, bunu yaşayan ve yaşatanların başında Dow Jones ve çalışanları varken, borsanın 5 yılda nereden nereye geldiğini gösteren bu mendiller hala gülmek için nedenleri olanlar için birebir. Daw Jones'un hareketini görmek, yani hazır tasarımı almak 25$, kendi portfolyonuzun hareketini görmek 95$. Karar sizin.

besle kuşu

Kartalımdan başka kuşa kuş demem, sevmem de! ama seviyor olsam ve minik bir tanesine de sahip olsam daha yaratıcı bir besleme şekli düşünemezdim.

komikometre*

Günlük hayatın değişilmez gülücük ikonu hahahahah'ın tanımı, açıklaması, derecelendirilmesi yapıldı. Bundan sonra herkes gülerken komikometre'den yardım alsın.

24.03.2009

lego demişken






Kısa sürede iki lego yazısı mı olur? Valla olur!Açıklamaya gerek var mı? 20. yüzyılın efsaneleşmiş fotoğraflarının legolaştırılmış hali. Mükemmel bir kurgu. Legoların, her zaman gülen suratlarına bayılıyorum, üzücü anlarda da gülmeleri manidar olmuş.

23.03.2009

haftasonu raporu

Cuma iş-güç yorgunluğu derken erken eve dönmeler, dvd, yemek, bira üçgeni ile bayılmalar tam aradığım lezzetti. Stabil cuma'nın ardından cumartesi liderlik maçının hevesiyle kalktım yataktan. Bir kaç telefon, ufak tefek çizimler derken çocuklarla buluştuk bir arkadaşta Sivas-Beşiktaş maçını izledik. Evin manzarası budur! bakınız, bayılınız.

Eee liderlik gelmedi ama muhabbete ve alkole doyamadik ve Nupera yollari taştan var mı büyük Beşiktaş'tan?! Güzel bir duvara rastladım Asmalı taraflarında, anı ölümsüzleştirmesek olmazdı hani!