16.06.2009

ciklet house*


Londra'daki Design Museum sistemi kurmuş. İçeride cakcakcak sakız çiğnemeyin, ee hadi çiğnediniz çıkışta yere atmayın diye kapının önüne bu küreyi tasarlayıp koymuşlar. Sakızlar yere değil bunun içine. Geri dönüşüm olayında bir yaşıma daha girmiş oldum, buyurun...

urban outfitters manchester




Yaklaşık bir aylık UK seyahatim sona erdi. İki hafta önce ani bir manevra ile şampiyonluk maçı ve kutlamalarını yerinde görmek için yurda gelmiştim. Ne iyi etmişim de Beşiktaş'ımın şampiyonluğunu yerinde görmeye karar vermişim. Londra'nın gülleri Şükrü ve Nezih'in o mükemmel anları yerinde yaşayamamaları ve hissettikleri acı, bu kararımın doğruluğuna dair hislerimi iki katına çıkardı doğrusu. Soho sokaklarında Şampiyon Beşiktaş diyerek yapayalnız şampiyonluk kutlamak gerçekten üzücü, öpüyorum kardeşlerimi ve acılarını paylaştığımı iletiyorum.

Neyse bayadır uzak kaldım günlüğe küçük bir giriş yapayım dedim. Biraz birikim oldu tabiki. Başlangıç, ahh ulan İstanbul'da neden açılmıyor diye düşündüğüm Urban Outfitters'ın Manchester'daki 3 katlı mağazasında yaptığım birkaç fotoğraf atışı. Yasak kardeşimmm yasak diyee hafiften azar işitmiş olsam da gerek vintage kıyafetleri gerekse warehouse içmimarisiyle ruhumu okşayan bu mağazayı görüntüledim.