28.04.2009

trush in_milano 09


Tamam kabul artık teknoloji hergün üzerine koyarak gelişiyor ama basit çözümler her zaman daha ilgi çekici nedense. Kablosuz tv, kablosuz blue-ray player, kablosuz o, şu, bu var artık, yenileri de ekleniyor ama daha bir süre kablolar hayatımızda olacak gibi. Durum böyleyken umrumda olan şey onları pek de göstermemek oluyor. Trush In bu noktada devreye giriyor.

Helsinki merkezli Japon tasarımcı Arihiro Miyake'nin tasarladığı ve Milano 09'da sergilediği iki soketli kablo saklayacısı, Trush In, spagettiye benzeyen görüntü kirliliğini önlemek için basit ama etkili bir çozüm olarak gözüme çarptı. Kırmızı, yeşil ve siyah renkte üretilen Trush In, Arihiro'nun Salone Satellite'da sergilediği tasarımlarından sadece biri.

1975 doğumlu tasarımcı 1999 yılında Japonya'da Kobe Design University'den mezun oldu, 2002'de Helsinki University of Art and Design'dan master diploması alan Japon tasarımcı iki sene Studio Ilkka Suppanen ve çeşitli ofislerde çalıştıktan sonra 2004 yılında kendi ofisi, Studio Arihiro Miyake'yi açtı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder