26.04.2009

yosun restaurant_anadolu kavağı

Geçen hafta biraz vakit geçince elimize, .....'yla atlayıp arabaya sahilden gittikçe gittik. Trafik saatine de kalınca, belli bir hedef koymamamıza rağmen, beklediğimizden daha az yol almışız ve Anadolu Kavağına gelebilmişiz. Arabaya atladık, yollara koyulduk gibi kalıplaşmış laflar edince çok gittik sanılabilir ama şehirde yaşamak böyle birşey. İş-güç telaşıyla ancak bukadar uzaklaşılabiliyor hafta içi hafta içi.

Özendirmek gibi olmasın ama gün batımında, soğuk bir haftanın belki de tek ılık gününde, küçücük kasabanın belki de en güzel sahil balıkçısında oturup rakı-balık-meze-muhabbet-manzara-temiz doğa beşlemesiyle birkaç saat geçirmek ilaç gibi geldi. Hani daha önce de gitmiştim İstanbul içi uzaklara ama bukadar zevk aldığıma göre "uzaklarım" gelmiş.

Yosun'a gittik demin saydığım beşleme için. İlk gidişimdi, seçim günü arkadaşlarla yaşadığım Rumeli Kavağındaki meyhane skandalından sonra endişelerim vardı elbet ama hepsi boşaymış. Normalde mezeyle tıkanan biz! geçtim çinekopu, levreği, tatlıya bile yer bulduk. Okadar güzeldi ki balıklar, hani geyik tabirle denizden yeni çıkmış denir ya! işte aynen öyleydi. Yemekler nefis, servis harika, fiyatlar makul, manzara efsane, mekan tertemiz ee yine gelecek ben!

*Tel:
(0216) 320 21 48
Adres: İskele Meydanı 1, Anadolukavağı
Semt: Anadolukavağı

1 yorum:

  1. Anadolu Kavagi sahane yer. Ama oraya ordunun bolgesinden yol acilinca daha serpilmis. Eskiden sadece denzi yolu ile ulasilinca daha iyiymis diyorlar. Tas Hotel'de kalmistik bir gece, ertesi gun de Mercan'da deniz.. Guzeldi. Aswell Island! :)= Yosun'u da tavaf etmeli.

    YanıtlaSil